Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

diumenge, 18 de gener del 2015

Trobada amb la Carme Valencia

Mentre el Barça golejava el Dépor (això és significatiu perquè sinó l'estaríem mirant o escoltant), hem quedat amb la Carme Valencia a cals Parra perquè ens faci cinc cèntims de com van els originals de la seva plaquetona. Ja en té més de la meitat, però ara mateix està en una mena d'atzucac momentani que es compromet a superar (l'havíem amenaçada amb fer entre tots els poemes que li falten, però la molt punyetera els fa en francès).
A més, li ensenyem les tres plaquetones acabades (si heu llegit el post de la reunió de la Nit de Reis, al final no va poder venir-hi i, per tant, no les havia vistes).
També vam mostrar una nova maqueta dels contenidors de la plaquetona de la Carme Jounou (que té els seus propis problemes i singularitats, la plaquetona no la Jounou).
I, evidentment, no ens vam poder estar de criticar tots els plaquetoneros no presents :-).

Carme Valencia, Carmen Borja
La Carme Valencia mirant atentament la plaquetona de l'Eloy Torre a mans de la Carmen Borja.
Carme Valencia, Carmen Borja
Desplegant els dibuixos de la Charo Mur.
Carme Valencia, Carmen Borja, Jaime D. Parra
I continuen desplegant (sota la mirada del Jaime D. Parra i la Carmen Borja, a la foto, però encara que no surtin a la imatge, també hi havia la Carme Jounou, l'Iris Parra i el Carles Molins).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada