Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dilluns, 1 d’agost del 2016

Campaments d'estiu 1. Els jaspi contraataquen

La tercera presentació de La Plaquetona, on s'exposaran les obres de Carmen Borja, Mur i Eloy Torre, s'acosta (el 7 de setembre a les 20:20 h. a la goleta Kayra, per a ser exactes) i encara ens queda feina per fer! Per això aquest estiu hem convocat diversos campaments de treball on els plaquetoneros i algun convidat d'honor hem passat una bona estona fent les artesanies pròpies del projecte.

Entre les diverses tasques, que haureu anat seguint al bloc, hi ha tot el que fa referència als papers jaspi, els papers propis de la Plaquetona de la Carmen Borja. Recordareu que us vam bombardejar en entrades precedents amb tot el procediment per a pintar, esbandir, assecar i planxar els papers manualment. Doncs bé, la feina no acabava allà!

Per a començar, ens faltava una trentena de papers per a arribar als 208 que necessitàvem (més uns quants extres que sempre van bé per si hi ha hagut papers accidentats). Vam convèncer un Julián curiós i entusiasta del projecte per a que passés una tarda de la seva setmana de vacances a Barcelona ajudant-nos a pintar jaspis. 

Feines de la Plaquetona

En Julián, un convidat molt especial, pintant (a dalt) i esbandint (a sota) un paper.
Feines de la Plaquetona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada