Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
La 5a i darrera presentació serà el 21 de setembre a l'Aula Magna de l'Escola del Treball


Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada publicació (si està en gris no, que encara no estan)

dilluns, 5 de setembre de 2016

Assaig de la presentació

Fer la presentació a la preciosa goleta Karya té un petit inconvenient: no hi ha cap espai prou gran per reunir tota la gent que hi vindrà. Com sempre, a cada problema hi trobem una solució tan enginyosa com complicada. La idea és fer tres presentacions simultànies, amb tres presentadors i tres espais (proa, centre i popa) i, els tres autors, passant coreogràficament pels tres llocs. Tot ha d'estar perfectament cronometrat perquè les presentacions han de durar el mateix en els tres espais per permetre que tot flueixi alhora (per això el xiulet de contramestre que ha de donar els punts temporals).
Per a més complexitat, un dels autors, l'Eloy Torre, va morir fa anys, de manera que el seu amic de tota la vida, Jaime D. Parra, es transmutarà en l'Eloy.
Reunits doncs, els tres autors (Carmen Borja, Charo Mur i Eloy Torre-Jaime D. Parra) i els tres presentadors (Lena Torre, Iris Parra i Carles Molins), vam trobar-nos per fer un assaig general i veure com ens coordinàvem perquè tot surti la mar de bé. És clar que, de fet, només van poder traçar unes directrius...

La Plaquetona. Assaig.
Els autors i presentadors reunits per fer que tot surti la mar de bé.
La Plaquetona. Assaig.
La Lena prenent notes dels bons propòsits per a la presentació.
La Plaquetona. Assaig.
L'esquema dels diversos llocs dels vaixells amb la distribució, no només dels presentadors, sinó també dels ajudants i els caixers i el recorregut dels autors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada