Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimarts, 11 de novembre del 2014

Els originals de Beneyto

En Beneyto és un artista incansable i compromès. En un temps rècord (i vista la qualitat de les obres, esmerçant-hi moltes hores), aquesta tarda ens ha aparegut amb les portadelles de cada un dels exemplars de la seva plaquetona dibuixades, algunes a una tinta, d'altres a dues, d'altres a tot color, d'altres a dues cares. Cada un dels afortunats posseïdors del seu Porta d'elles i Port Hades (Eros i Thànatos als llibres de Rull), podran tenir un original de la seva obra, amb l'excepcionalitat que ell té més de 800 portades i portadelles dibuixades dels llibres que llegeix o li regalen (de les quals en reproduïm 58 a la seva plaquetona) però que, rarament, ho fa amb els llibres fets per ell.
Així doncs, i tenint en compte que els exemplars van embolicats amb paper de seda i segellats amb un adhesiu, serà una veritable sorpresa veure quin original teniu.

Algunes de les portades i portadelles que ens va dur l'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada