Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena Torre
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres

dimarts, 11 de novembre de 2014

Els originals de Beneyto

En Beneyto és un artista incansable i compromès. En un temps rècord (i vista la qualitat de les obres, esmerçant-hi moltes hores), aquesta tarda ens ha aparegut amb les portadelles de cada un dels exemplars de la seva plaquetona dibuixades, algunes a una tinta, d'altres a dues, d'altres a tot color, d'altres a dues cares. Cada un dels afortunats posseïdors del seu Porta d'elles i Port Hades (Eros i Thànatos als llibres de Rull), podran tenir un original de la seva obra, amb l'excepcionalitat que ell té més de 800 portades i portadelles dibuixades dels llibres que llegeix o li regalen (de les quals en reproduïm 58 a la seva plaquetona) però que, rarament, ho fa amb els llibres fets per ell.
Així doncs, i tenint en compte que els exemplars van embolicats amb paper de seda i segellats amb un adhesiu, serà una veritable sorpresa veure quin original teniu.

Algunes de les portades i portadelles que ens va dur l'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada