Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dissabte, 21 de febrer del 2015

35 anys de l'AJELC

El 23 de febrer de 1980 (just un any abans del cop d'estat), un grup de (molt) joves escriptors vam fundar l'AJELC (Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana).
Aprofitant la simpàtica coincidència que els 35 anys d'aquella iniciativa són l'edat màxima fins que se'n pot ser soci (és a dir, que cap dels associats actuals havia pogut néixer quan es va fundar) ens va semblar una bona excusa per aplegar la gent que hi ha passat al llarg d'aquests anys.

Què té a veure això amb la plaquetona? Doncs que hi hem estat molt implicats (més del que estava previst) la Carmen Borja, la Lena Torre, l'Iris Parra i el Carles Molins. Per motius complexos (ja sabeu que som en una zona paranormal, vegeu off topic) al final es va haver de fer als tallers on es munta la plaquetona (es va haver desmuntar tot) i ens va ocupar molt de temps i concentració=desatenció del nostre esbojarrat projecte.
La veritat és que va ser un desafiament a l'alçada de la plaquetona (35 plats diferents, moltíssima feinada, centenars de correus, caos, estrès, poc pressupost i resultat espectacular).


AJELC 35 anys
Foto de grup més o menys incompleta perquè la vam fer tard i una dotzena ja havien marxat.


I l'altra cosa en comú entre els 35 anys de l'AJELC i la plaquetona és que aquest espai ens va la mar de bé per posar l'enllaç a les moltes fotos que es van fer de la festola. Ens les ha passades la Margalida Pons, la Júlia Badal, l'Iris Parra, el Carles Molins i la Núria López.

Àlbums de fotos
(abans es veu que es podia fer un enllaç molt xulo amb els àlbums del Flickr, però com són uns rancis, ara sembla que no deixen):

https://flic.kr/s/aHsk9NRkgZ

https://flic.kr/s/aHskcmDBnD

https://flic.kr/s/aHskauaxmW

https://flic.kr/s/aHsk8nu1qq

https://www.flickr.com/photos/29043102@N08/sets/72157650500169977/






5 comentaris:

  1. Moltes gràcies Carles i companyia, per les fotos i per l'esforç. Va ser una trobada entranyable.

    ResponElimina
  2. Merci, Carles! Bon any nou 2016!!!

    Emili Gil

    ResponElimina
  3. Gràcies Carles, per donar via a aquesta trobada, per la feinada organitzativa, per cedir l'espai...
    Va ser molt emotiva

    Teresa Begué

    ResponElimina