Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dilluns, 15 de desembre del 2014

Off topic: El meteorit o aeròlit

Un fenomen tan inquietant com poc conegut (tot just ha estat insinuat dissimuladament a Cuarto Milenio) és el cas d'alguna cosa procedent de l'espai exterior que es va estavellar, precisament al pati d'insòlit (el fet que rimi amb aeròlit és una picada d'ull per als iniciats). És un cas del qual se'n parla poc, per discreció, però que es va filtrar indirectament a Torchwood.
El fet és que aquest suposat meteorit (els que hi hagueu vingut sabeu que som en un clot un metre per sota del nivell del carrer i amb unes plantes que creixen esponerosament sense tenir-ne cura), altera l'espai-temps, les hores es torsionen, es dobleguen i es rebreguen, de manera que, allò que a l'exterior podríeu fer en una estona, aquí s'allarga, inexplicablement (si no ets quàntic). També passa el mateix amb l'espai, objectes que deixes en un lloc, apareixen en qualsevol altre lloc, el desordre apareix amb total espontaneïtat. Només en aquestes condicions es poden explicar idees com la de la puzle o la de la plaquetona, impossible en altres ecosistemes. Quan aquí diem que els projectes cobren vida és textual, van a la seva bola i costa deu i ajut conduir-los (sovint, només aconseguim acompanyar-los fins on volen anar). En aquestes circumstàncies, tot és molt meritori.

Charo Mur a insòlit
El que per a alguns poc observadors podria semblar una foto moguda és un realitat un document excepcional: la Charo Mur captada mentre entra en la distorsió espai-temps.

1 comentari:

  1. A fe que el fenomen es dóna. S'hi veuen afectades ments tan lúcides i organitzades com la de la Borja, a qui més d'una vegada podreu sentir dir: però JA són les 8?! Els cuquets insignificants hem après a témer i respectar el seu humor capritxós, possiblement només es tracti de fer coincidir un parell de núvols de probabilitat però a això ens hi dedicarem després d'acabar la Plaquetona... si ens deixa!

    ResponElimina