Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimarts, 28 de juliol del 2015

Campament d'estiu. Irismente

"Irismente" és un altre dels poemes-dòmino del Jaime que ha donat prou pel sac. Té quatre capes, una d'elles, la superior, amb diversos rectangles foradats. Les primeres proves es va fer en un paper que no acabava de tenir el to adequat, de manera que vam haver de recórrer a uns fulls liles iridescents descatalogats dels quals en teníem els fulls justos (és a dir, res d'equivocacions).

Irismente
La versió original escanejada, a partir d'aquí s'havien de treure les diferents capes.

Irismente
Diverses proves de les peces que formen "Irismente", com els trossos daurats. També proves de la piràmide i altres parts de la plaquetona del Jaime..

Irismente
La Carme Jounou va ser l'encarregada de les manualitats. Aquí tallant les peces superiors. Després, amb una altra part de la màquina faria els cantons en ones.
Irismente
Amb molta paciència, i la mostra al davant, la Carme va anar tallant amb cúter els vuit rectangles de la peça superior (i així, amb cada un dels exemplars de l'edició, cosa que no va fer pas en un sol dia...).

Irismente
La Carme enganxant les diferents capes que, després, encolaria al paper base.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada