Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dijous, 30 de juliol del 2015

Més roba que és la guerra!

Com ja heu vist en altres entrades, la plaquetona de l'Anabel té una part tèxtil que traiem de camises de dormir, com en necessitàvem tres les vam comprar de diferents tons (violeta, blau i vermell) i l''atzar dirà quin us toca.
Dissortadament una de les camises de dormir (la blava concretament) era d'hivern i doncs, tot i que molt similar, d'una tela diferent que, ai las! quan havies de fer els forats del wire-o no reaccionava igual i podia donar problemes, de manera que vam haver de comprar una altra camisa de dormir (blava com la substituïda) i, el que és pitjor, la Carmen Borja va haver de tornar a fer un terç de la feina (inclosos els entretinguts coixins).

Roba
Als laterals les peces originals. Com podeu veure quan es feien els forats del wire-o per enquadernar-ho donava problemes. Al centre la nova tela, amb el mateix dibuix que les altres dues (violeta i vermella).
Roba
La Carmen Borja procedint a escorxar la camisa de dormir en les peces necessàries per als llençols de dalt, els de baix i els coixins, talment es tractés d'una carnisseria selecta.
Roba
La Carmen tornant a fer amb la nova tela els llençols de color blau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada