Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimecres, 11 de febrer del 2015

Imprimim la plaquetona de l'Iris

Tradicionalment el primer trimestre de l'any s'acumula la feina (tan bonic que fóra que estigués ben repartida). I, a més, l'equip de produccions impossibles (la Carmen Borja, la Lena Torre i el Carles Molins), estem embolicats en organitzar el 35è aniversari de l'Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (el Carles en fou co-fundador) perquè qui havia d'ajudar se n'ha desentès. Total, que amb tantes ocupacions hem hagut de deixar una mica aparcada la plaquetona.
Res no ha canviat (tap de feina, i organització d'aniversari), però com ens acabava el termini per presentar els dipòsits legals hem fet un cop de cap.
Així doncs, després de fer una nova imposició de pàgines, hem imprès la plaquetona de l'Iris entusiastament si fa no fa.

Imprimint
La Xerox 7800 (al fons) és l'encarregada d'imprimir artesanalment, és a dir, les còpies semblen idèntiques però, si t'hi fixes, no n'hi ha una d'igual (això quan està de bones).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada