Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

diumenge, 5 de juny de 2016

Preparant la 3a presentació (previs 1)

La tercera presentació estava ideada de feia temps. Sobre el paper.
Es tractava de fer una presentació peripatètica fent un recorregut per llocs relacionats amb les plaquetones que presentàvem. Com la primera plaquetona triada era Cartes de cors i piques d'Eloy Torre (que són una mostra de la correspondència que va tenir amb la Carmen Borja als anys vuitanta) vam pensar que ho podríem iniciar a l'edifici de Correus.

Edifici de Correus

D'allí aniríem fins les Golondrines per presentar la de la Carmen Borja, Sub Jove, cartas de tréboles y diamantes, que és un viatge vital.

Las Golondrinas
Tot i que tenen Golondrines més modernes la gràcia era fer-ho en una des les clàssiques.

I, de fi de festa, per presentar Niños de las estrellas, de Mur, cap a El bosc de les fades, la singular proposta del Museu de Cera que recrea un món que s'adiu força amb l'univers oníric de la Charo.

El Bosc de les Fades
La Charo Mur i la Carmen Borja a l'entrada de la placeta que du al Bosc de les Fades.


El primer problema, però, és que de Correus a les Golondrines, sense que sigui una distància considerable per fer-la a peu, potser sí que seria massa per a alguns dels assistents, de manera que vam pensar substituir-ho per un carter que vingués fins les Golondrines a repartir el tradicional text introductori i que donés peu a iniciar l'acte. Però és clar, tot i el preu de grup les Golondrines sortien cares, havíem de compartir l'espai amb turistes i donava problemes d'organització.
Pel que fa al Bosc de les Fades, no era possible reservar el lloc (si més no a un preu raonable), i de nou havíem de compartir l'espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada