Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dijous, 4 d’agost de 2016

Campaments d'estiu 2. Jaspis i tasques vàries amb els Parra-Jounou.

Vam organitzar un altre campament de treball-reunió de feina a tutiplén amb els tres Parra-Jounou uns dies més tard. Com veureu, per anar posant-nos en situació, tots portem el barret de grumet de La Plaquetona.

Cinc minuts després d'arribar, la Carme i el Jaime ja desempaquetaven i marcaven amb el segell de La Plaquetona els esmentats barrets.

Feines de la Plaquetona

Feines de la Plaquetona
Un equip ben compenetrat, la Carme desenfunda i en Jaime immediatament hi estampa el segell.

Entretant, l'Iris (la més marinera de tots) i la Lena pinten una franja magenta als cartrons que formen les tapes dels llibres. D'aquesta manera, no es veurà el gris del cartró per sota de les cobertes vermelles que els cobreixen.

Feines de la Plaquetona


I encara a un altre espai d'Insòlit, la Carmen Borja i el Julián fan de les seves. Ella, folrant les capses que contenen els packs de 3 Plaquetones i ell assajant amb el xiulet de contramestre que ens marcarà els temps de la propera presentació.


Feines de la Plaquetona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada