Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dissabte, 14 de gener de 2017

Preparant la Nit de Reis del 7 de febrer

Sense voler desvetllar gran cosa de la propera presentació i, tenint en compte que en cada una hem acabat disfressant, si fa no fa el personal (guants de fil per a la Biblioteca modernista de l'Escola del Treball, bates verdes per a l'antic amfiteatre anatòmic de la Sala Gimbernat, gorro de mariner per a la goleta Karya), els més espavilats haureu lligat caps i pensareu: tenint en compte que la plaquetona de l'Anabel Torres passa la Nit de Reis i que, aquí, apareixen corones de Reis, ves que no estigui lligat.
El problema (és el que té la plaquetona, que sempre apareixen problemes), és que, havent passat Reis, les vam haver d'encarregar i, quan van arribar-nos, eren més aviat per a gent de cap petit. De manera que va tocar tallar i empalmar (amb diverses configuracions per aprofitar-les al màxim).

corones
La corona, en la seva mida original i correctament ampliada (model: Jaime D. Parra)
corones
El Jaime davant les corones la mar de ben empaquetades (però petites). En primer pla, les diverses combinacions de talls i empalmes per allargar-les.
corones
Després de deconstruir les corones, el Jaime va ser l'encarregat de tornar-les a construir amb un diàmetre adequat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada