Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dilluns, 5 de juny de 2017

Comencem la producció de la plaquetona del Carles Molins

La plaquetona del Carles, Dones que fumen de matinada, com no podia ser d'altra manera, són unes narracions en forma de cigarretes. Per identificar-les, cada una d'elles té el títol (un nom de dona) imprès, si fa no fa, en stamping (és a dir, aplicant una capa de material brillant, tal com es feia abans amb el pa d'or). Això és molt car de fer, però hi ha un sistema al nostre abast, imprimir en làser i, després,s'hi aplica el material de color a sobre i es passa per una màquina a 110 graus de temperatura que fa que el tòner bulli i adhereixi el material. Després vam descobrir que, perquè quedi bé, el tòner inicial ha d'estar imprès al paper a baixa temperatura (cosa que va fer que n'haguéssim de reimprimir un bon grapat).

foil
Primer es van haver de tallar els trossos de material (vuit narracions, vuit colors).
foil
Després els trossos es posen sobre el text imprès en làser (els títols en aquest cas) i es passen per uns rodets a 110 graus.
foil
La Carmen Borja i la Lena Torre fent els estampats.

foil
La Lena controlant la temperatura adient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada