Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimecres, 27 de juny del 2018

Presentació singular a L'Ascensor

La primera de les presentacions, la singular, la vam muntar a la reconeguda cocteleria L'Ascensor, que justament acaba de celebrar els seus cinquanta anys. El públic es va anar distribuint en les taules, que tenien la capsa amb les edicions castellana, catalana i asturiana de Sub Jove (versió en llibre estàndard del volum publicat a la plaquetona). A la taula també hi havia un llum on la mampara tenia el mapa dels llocs del llibre. I, finalment, una capsa que contenia les cartes-poemes del llibre, unes instruccions, unes llibretetes i uns retoladors.
Una veu en off va donar la benvinguda als participants i després es van sentir pels altaveus tres poemes en cada un dels idiomes (a càrrec de Neus Aguado, Óscar José Àvila i Carmen Borja). Finalment la veu en off va demanar als assistents que obrissin la capsa i seguissin les instruccions.
No eren altres que mesclar les cartes i triar-ne tres. Les havien de llegir en veu alta i, després triar una frase. La de la primera carta-poema representava el present, la segona el passat i la tercera el futur. I més d'un es va endur una sorpresa amb l'encert d'aquest singular tarot poètic.

Carmen Borja. Sub Jove. L'Ascensor
En primer pla Jaime D. Parra, Antonio Tello i Neus Aguado amb els llibres, les cartes i les cerveses a la taula
Carmen Borja. Sub Jove. L'Ascensor
Carmen Borja signant les capses que contenen les edicions castellana, catalana i asturiana de Sub Jove.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada