Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dissabte, 10 de gener del 2015

Producció considerable de papers jaspi

Després de dinar la Lena Torre i la Carmen Borja decideixen donar una bona empenta als papers jaspi per a la plaquetona del Jaime. Gràcies al fet de ser dues van poder establir una certa producció en cadena que va permetre fer força via, fins al punt que la majoria de papers que necessitarem ja estan impresos (el Carles, mentrestant anava fent fotos, preparant barreges impossibles, preparant estenedors, en fi, tota aquella mena de coses necessàries que no surten a les fotos :-).

Lena Torre, Carmen Borja, paper jaspi
El primer pas (un cop ja es té preparada la infraestructura) és distribuir harmoniosament la pintura sobre l'aigua espessida.
Lena Torre, Carmen Borja, paper jaspi
Un cop la pintura s'ha fixat al paper es deixen a un costat uns minuts per, posteriorment enretirar l'excés d'espessidor (que és el que està fent la Carmen).
Lena Torre, Carmen Borja, paper jaspi
Després s'han d'esbandir amb aigua neta (mentre la Lena continuava preparant-ne més).
Lena Torre, Carmen Borja, paper jaspi
I, finalment s'han d'estendre perquè es pugui assecar (més endavant caldrà aplanar-los, planxar-los, fotografiar-los, imprimir-los, guillotinar-los, foradar-los, muntar-los, enquadernar-los...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada