Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dijous, 1 de gener del 2015

Reunió de cap d'any

Els protohistòrics i entorn (és a dir, els de can Vilamarí i can Pujades), vam començar l'any ben treballadors, encara amb els raïms a la gola, vam informar-nos dels fronts mutus, vam planificar els propers passos i vam debatre i resoldre alguns dubtes i qüestions.
Ara mateix la producció dels tres de Vilamarí estan en marxa: amb el Jaime (que va passar ja la base manual de les seves petjades-dominós) hi havia un dubte amb els papers jaspi (que, com sabeu, portem alguns dies fent), perquè, com les pintures en alguns casos traspassen, quan s'imprimeix al darrere no sempre queda bé. La solució seria enganxar les seves peces (i, a més retallar-les), però és una feinada i algunes són complexes. Finalment, com al Jaime,  ja li sembla bé com queda es decideix tirar-ho endavant.
Amb la de l'Iris, ja maquetada, es van debatre algunes petites correccions i detalls a l'espera que aconsegueixi l'isbn que, pel que explica, no només és car sinó que encara no ha aconseguit sortir-se'n (com recordeu, si algú vol que el seu llibre surti amb l'isbn s'ha de pagar els 45 € que val i fer-ne les gestions).
Pel que fa a la Carme Jounou, vam ensenyar-li l'última versió del contenidor, però té algunes problemes que, novament, haurem de solucionar amb molt d'enginy.
També es van presentar les 3 plaquetones feliçment acabades, la de l'Eloy Torre, la del Beneyto i la de la Mur.

Jaime D. Parra, Carles Molins, Iris Parra, Carme Jounou, Carmen Borja i Lena Torre
El sextet en una autofoto (o selfie) commemorativa d'una profitosa reunió després del sopar de cap d'any.
Així ens vol el país, començant el 2015 ben treballadors i alegrois.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada