Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena Torre
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres

dimecres, 24 de desembre de 2014

Més papers d'aigua (i els que queden...)

Vespra de Nadal i què més nadalenc que fer creatius papers d'aigua. Primer la Lena i després el Carles amb algunes aportacions novedoses més que eficaces, s'han entretingut a impregnar papers de llarga vida lliures de clor, d'àcid i de metalls pesats.

Papers d'aigua
El primer pas, un cop tens la barreja d'aigua i espessidor, és abocar-hi gotes de tinta i, amb traça, fer-i els dibuixos que volem que quedin impresos.

Papers d'aigua
Després cal posar el paper amb cura sobre el líquid tintat, enretirar-lo amb més cura encara, treure l'excés d'espessidor, rentar-los i estendre'ls.

2 comentaris:

  1. Aquesta tasca no és apta per a nassos icaps sensibles a l'aiguarràs, bàsicament la majoria. Per sort, o per desgràcia, en Carles i jo ensom inmunes... crec, vaja... o... ves que no sigui per això tanta inconsciència!!
    Però no patiu, ara la indústria química ja ha inventat el SÍMIL "com l'aiguarràs però sense olor!" i tots vosaltres també podreu jugar :)
    Bon Nadal!!

    ResponElimina
  2. Se puede utilizar petroleo, no tiene olor.....y es igual de eficaz.

    ResponElimina