Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimecres, 3 de desembre del 2014

Repel·lent repelat

Coses que s'aprenen just quan ja has fet tard. No es poden fer els guillotinats i els forats del wire-o per separat. Com comentàvem en una altra entrada perquè el Beneyto pogués fer els seus dibuixos personalitzats vam imprimir i guillotinar les seves portades i portadelles i la resta en dues tandes. Resultat, allò no casava (sí, al món normal tot hauria d'haver casat però al planeta plaquetona les coses tenen una lògica diferent). Total, que vam haver de repelar els interiors, una operació delicada .


Repelant
Per ajustar els forats a la mateixa mida va caldre repelar els interiors (a trossos que si es fa tota la plaquetona de cop patinen i es fan malbé)

Repelant
Gairebé set minuts és el que es trigava a repelar una sola plaquetona, una feina extra i pacienciosa que ens esforçarem en properes casos perquè no calgui (beneïda experiència!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada