Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

divendres, 19 de desembre del 2014

Reemplaçant els dibuixos caiguts en combat

Després del lamentable inici fent els fendits de la plaquetona de la Mur, vam haver de reemplaçar els tres exemplars llastimosament malbaratats. Imprimir-los va ser un moment, però és clar, com estan personalitzats la Mur va haver de dur els seus retoladors i les seves plantilles per fer els dibuixos a substituir, cosa que va fer amb la meticulositat i destresa que la caracteritza.

Charo Mur
Tan fàcil que era fer rectes i rodolins a la brava i ella s'esforça amb les plantilles perquè tots tingueu una plaquetona ben lluïda i impecable.

1 comentari:

  1. Els dibuixos són una preciositat!! I després que en Carles va haver-los fotografiat (quasi) tots, excepte aquells únics 3 exemplars punyeteros que no sabia quins eren ni on els havia desat, em va tocar comparar una per una cada foto amb cada làmina fins a trobar-los. Tot plegat, una nova derivada que també podreu fer vosaltres a casa vostra quan us arribi. Com veieu, la Plaquetona no deixa d'oferir possibilitats!!

    ResponElimina