Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dijous, 18 de desembre del 2014

Pintant cartrons

El particular disseny de les plaquetones, amb una tapa dura sui generis fa que els cartrons puguin ser visibles en alguns moments. De natural són grisos i, el primer intent va ser de pintar les vores, que són el que més es veu. Però no acabava de quedar prou impecable, de manera que se'ns va acudir de pintar-los, un per un, amb una doble o triple mà de pintura (i després repassar-les...).
Com de cartrons pintats només ens en varen sobrar uns quants de la plaquetona d'en Beneyto i la de la Mur està avançant a bon ritme, avui ha tocat pintar més cartrons.
Vista l'escampamenta i el show que s'organitza (si fa no fa com amb el paper d'aigua), sembla mentida fer creure que allò és un lloc de feina formal.

Pintant cartrons
En Carles pintant cartrons.
Pintant cartrons
S'organitza una estesa considerable (i, vulguis no vulguis, un merder important), de fet no és gens fàcil desplaçar-se per insòlit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada