Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimecres, 24 de desembre del 2014

Més papers d'aigua (i els que queden...)

Vespra de Nadal i què més nadalenc que fer creatius papers d'aigua. Primer la Lena i després el Carles amb algunes aportacions novedoses més que eficaces, s'han entretingut a impregnar papers de llarga vida lliures de clor, d'àcid i de metalls pesats.

Papers d'aigua
El primer pas, un cop tens la barreja d'aigua i espessidor, és abocar-hi gotes de tinta i, amb traça, fer-i els dibuixos que volem que quedin impresos.

Papers d'aigua
Després cal posar el paper amb cura sobre el líquid tintat, enretirar-lo amb més cura encara, treure l'excés d'espessidor, rentar-los i estendre'ls.

2 comentaris:

  1. Aquesta tasca no és apta per a nassos icaps sensibles a l'aiguarràs, bàsicament la majoria. Per sort, o per desgràcia, en Carles i jo ensom inmunes... crec, vaja... o... ves que no sigui per això tanta inconsciència!!
    Però no patiu, ara la indústria química ja ha inventat el SÍMIL "com l'aiguarràs però sense olor!" i tots vosaltres també podreu jugar :)
    Bon Nadal!!

    ResponElimina
  2. Se puede utilizar petroleo, no tiene olor.....y es igual de eficaz.

    ResponElimina