Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dilluns, 29 de desembre del 2014

Per fi arriba la cisalla de la senyoreta Pepis

Per fer la plaquetona de l'Iris necessitàvem una nova màquina (i van...), el problema és que la que era ideal costava força diners, de manera que vam optar per aquesta, que era prou baratona, tant que no arribàvem a l'import necessari perquè els ports sortissin gratis. Així que vam encomanar unes cobertes de plàstic per arribar just al preu suficient. Per algun misteri, el preu del web i el que ens cobraven diferia (a mes car), i apa, tornem a reclamar. L'endemà, eficients, ens arriben les cobertes, però ni rastre de la màquina (són una empresa de Saragossa i, justament, se'ls havia acabat; per sort a la delegació de Sevilla en tenien i, per tant havien d'enviar tota la comanda des d'allí, però, a la delegació no tenien cobertes. Total, que per no haver de pagar uns ports, a la final ells en van haver de fer dos (si ens diuen que no el cobren ens hauríem estalviat les cobertes i ells un viatge).
Però es veu que per a Seur, Sevilla és massa lluny, perquè havia d'arribar el 22, i no, després el 23, el 24 van decidir unilateralment (segons consta la web de seguiment) que havíem acordat endarrerir el lliurament. Total, que finalment abvui a les 2 ha arribat, amb una setmana (prou festiva, tot s'ha de dir) de retard.
La màquina és senzilleta, senzilleta, fins i tot la fulla de la cisalla és plàstic, l'única manera de prendre mal (si li llances al cap a algú pesa tan poc que no crec que fes gaire mal) és veient el divertit vídeo de promoció (el vídeo és propietat d'ara profi, suposo, per allò dels drets i tal):


Ja sabíem que tal com arribava la màquina no ens serviria per al que volíem, però el nostre equip d'enginyers artesans ja ha estat fent proves i és fàcil que, novament, ens en sortim (una mica per la tangent).

cisalla
Aquí la nova criatura  pasturant en companyia d'altres de les màquines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada