Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

divendres, 29 de gener del 2016

1a Presentació. La plaquetona de la Montserrat Prat

La segona plaquetona que vam presentar va ser la de la Montserrat Prat Serra, bibliotecària jubilada de vocació i devoció, sempre ha estat envoltada de llibres (fins i tot en aquesta presentació). Apassionada de la cultura catalana i de l'imaginari té un blog (ImagBRI) on podreu seguir els seus neguits.
El meu viatge... és un recorregut per la seva trajectòria vital, on les biblioteques i els llibres tenen un pes molt significatiu (tant que podríem dir que aquests textos serveixen de colofó a l'any de les biblioteques).
En el sobre que van obrir els assistents hi havia les tres fotografies que apareixen en el llibre i que ella va explicar i relacionar amb un text concís i ben travat.
Pel que fa al disseny de la seva plaquetona la Montserrat va demanar que fos un llibre «normal» (sense les virgueries d'aquesta col·lecció), però és clar, és que en aquesta col·lecció els llibres són molt poc convencionals. Intentant lligar la seva petició amb les característiques de la Plaquetona-Vilamarins finalment ens vam empescar de posar el seu llibre «normal» a l'interior d'una plaquetona «buidada», com aquells llibres que tenen un receptacle on amagar-hi qualsevol cosa prohibida (preferentment pistoles).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada