Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

divendres, 29 de gener del 2016

1a Presentació. La plaquetona del Jaime D. Parra

Amb el quart sobre vam passar a la presentació del Jaime D. Parra, catedràtic feliçment acabat de jubilar, especialista en simbolistes i heterodoxos i gran conversador que, a més, va tenir el detall de dedicar part del temps que tenia assignat (i que va allargar tant com va poder...) a afegir dades ben interessants dels seus companys de presentació, en Beneyto i la Montserrat Prat.
El seu sobre contenia diversos documents relacionats amb la seva plaquetona, Dominó. Aperturas (integral de á ma zú lát), l'edició, per primer cop, de tota la seva obra de poesia visual (basada en els dòminos, de fet á ma zú lát seria l'equivalent del dòmino en esquimal).
En aquesta plaquetona, després d'un pròleg de la Maite Jou, us trobeu amb una espaseta (un poema-dòmino dedicat a Cirlot), amb la qual s'han d'anar obrint les pàgines per descobrir les sorprenents obres que conté.
Com en els altres llibres, l'Iris i la Lena van anar passant un parell d'exemplars perquè la gent els veiés.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada