Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

divendres, 29 de gener del 2016

Primeres notes de la presentació

Com ja en farà la crònica algú altre (i quan encara falta pujar moltes de les fotos de la preparació i del muntatge de la plaquetona de la Montserrat Prat), només una pinzellada per remarcar l'èxit de la presentació (sembla que les expectatives de singularitat es van complir) i per agrair a tothom que va col·laborar-hi, començant per l'Escola del Treball i l'AMITS que ens van permetre fer-la en un lloc tan meravellós, fotògrafs, les ajudants, bibliotecàries, tots els que van posar hores preparant els sobres, la Michèle Alderete que ens va fer la classe de salsa, els tres autors (amb intervencions brillants), en fi, molta gent.

El públic distribuït per les taules de la biblioteca tenien tots els seus guants blancs. L'Iris (en primer pla) i la Lena (al fons de tot) ensenyaven les plaquetones mentre el Jaime embadalia el públic amb les seves explicacions.

La Michèle Alderete donant les primeres indicacions per als passos de salsa.


El Carles Molins al davant de les noies que ens van venir a donar un cop de mà, la Kelly Rivera, la Júlia Quiñones, la Dina Kobies i l'Antuaned Bocanegra. Com podeu veure el xampany també va córrer profusament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada