Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimarts, 5 de gener del 2016

Tradicional trobada de Reis 2016

Com és tradició la Nit de Reis bona part dels vilamarins ens vam reunir a casa del Parra-Jounou (la Montserrat Prat es va disculpar perquè estava treballant a marxes forçades en la seva plaquetona). Entre tros de coca i glop de xampany, a banda de les digressions habituals, vam ensenyar la caixa impresa per desar les tres primeres plaquetones i, lògicament, es va comentar com podria anar la ja imminent presentació oficial del projecte.

Reis 2016
La Carme Valencia i la Carme Jounou mirant la capsa de model (que, com sabeu, dóna força feina).
Reis 2016
El Jaime D. Parra va aprofitar per repartir entre els assistents la col·lecció de punts que ha imprès (justament amb el poema base dels dòminos de la seva plaquetona).
Reis 2016
Després de repartir els punts es va dedicar a dibuixar-hi, al revers, les cares dels assistents. Aquí la Maite Jou fent de model.
Reis 2016
La Carme Valencia, el Marc Ignasi i la Carmen Borja bridant per l'any de la plaquetona (si més no, la intenció és tancar el tema).
Reis 2016
Foto de grup, tots ells amb cara d'angelets a veure si piquen els Reis.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada